Откриха още един недъг на Tesla Model 3 (ВИДЕО)

  • 02.04.2019 10:00 /
  • 18604 /
  • 0
Откриха още един недъг на Tesla Model 3 (ВИДЕО)

Два асинхронни двигателя за всеки мост и акумулатор с повишена мощност, автопилот с пълен самоконтрол и 15-инчов сензорен екран вместо обичайното табло, ускорение до 100 км / ч за 5,6 секунди и най-високи оценки за сигурност от Националната администрация за безопасност на движението по пътищата в САЩ.

Водач накара жена си да застане пред Tesla, за да изпробва автопилота ѝ (ВИДЕО)

Всичко това се отнася за модел 3 на Tesla, за който експертите и собствениците на автомобили не винаги имат достатъчно ентусиазирани епитети за оценка. Но както обикновено има капка катран, която може да съсипе цяла бъчва с мед.

В случая с Tesla Model 3 обаче става дума за няколко капки дъжд, заради които инженери и дизайнери на компанията берат сега срам. 

Водач на Tesla бе запечатан на ВИДЕО как прави нещо шокиращо при 120 км/ч

На това видео може ясно да се види, че струйките от дъжда, които се стичат по задното стъкло, не се отклоняват в дренажните канали и текат директно в багажника, върху транспортираните неща в постоянен поток. А какво ще се случи, ако се излива няколко часа потоп?

Властите на САЩ започнаха разследване на Tesla заради 2 убийствени катастрофи

Разбира се, във всеки автосервиз за няколкостотин долара можете да заварят обикновена защитна козирка от неръждаема стомана или да пробват с пластмаса. 

Но като се има предвид, че цената на основната конфигурация на Tesla Model 3 стартира от 36 хиляди долара, шофьори вече питат Илон Мъск как е допусната тази издънка./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ