Водач на Tesla бе запечатан на ВИДЕО как прави нещо шокиращо при 120 км/ч

  • 15.03.2019 10:50 /
  • 20221 /
  • 1
Водач на Tesla бе запечатан на ВИДЕО как прави нещо шокиращо при 120 км/ч

Съвременните технологии сякаш правят автомобилите по-безопасни и опростяват процеса на шофиране. Някои водачи възприемат напредналите технологични опции като официално разрешение за безотговорно отношение на пътя.

Tesla Model S на автопилот предизвика брутална катастрофа, Илон Мъск си намери оправдание в... (ВИДЕО)

В тази връзка ще ви запознаем с необичайна и шокираща случка от щата Калифорния, САЩ, запечатана на видео от американския музикант Сет Блейк. На кадрите виждаме как очевидно шофьор в Tesla 3 не e успял да се наспи през нощта (въпреки че никой не се интересува от извиненията), поради което е решил да подремне зад волана. Е, добре че автомобилът му има автопилот и може да се движи сам, нали?

Вижте нагледно как автопилотът на Tesla спаси живота на шофьор (ВИДЕО)

Разбира се, обаче, електромобилът Tesla изисква, при активен режим на автопилот, ръцете на водача да бъдат на волана. Но и с това нашият герой от видеозаписа се справя! В чуждестранните медии вече се шегуват, че компанията трябва да се погрижи за по-строги мерки за контрол над водача. Например, силни звукови предупреждения по време на автономното движение или неудобни седалки ... /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • КАН
    17.03.2019 0:23
    Таз каруца сигурно е сДЕЛАНА в Толиати .