Volkswagen показа официални СКИЦИ на новия "напомпан" Amarok

  • 26.02.2022 12:50 /
  • 1771 /
  • 0
Volkswagen показа официални СКИЦИ на новия "напомпан" Amarok

Компанията Volkswagen продължава кампанията си с тийзъри за следващото поколение Amarok с поредното планирано изтичане на информация за автомобила с дизайнерски скици на новия пикап, които дават представа за екстериора на модела.

За новия модел е заявено "по-премиум" усещане и "мускулест дизайн", доминиран от Х-образния дизайн на предната част. Рисунките, както обещава Volkswagen, показват близкия до серийния вид на пикапа, чиято официална премиера ще се състои тази година.

Известно е, че със смяната на поколението дължината на Volkswagen Amarok ще нарасне с почти 100 мм, а освен това автомобилът ще стане и по-широк от своя предшественик. Това не само ще увеличи вътрешното пространство в кабината, но и ще направи товарната платформа по-голяма.

Между арките на колелата на новия пикап ще може лесно да се постави стандартен европалет, а полезният товар на автомобила ще бъде около един тон.

Разкриха загадката на странните стикери над калниците на Volkswagen Golf

Според информацията, Amarok ще бъде оборудвано минимум с цифрово арматурно табло и нова мултимедийна система с онлайн услуги. Интериорът ще запази познатата архитектура, но ще получи по-стилен дизайн и по-качествени материали. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ