Показаха официално как ще изглежда най-големият Smart в историята СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pokazaha-oficialno-kak-shte-izglezhda-nay-golemiyat-smart-v-istoriyata-snimki Auto.blitz.bg
Показаха официално как ще изглежда най-големият Smart в историята СНИМКИ

Публикувани са официални снимки на новия Smart #5. Електрическият кросоувър ще бъде представен на 28 август в Австралия, а на пазара ще излезе през четвъртото тримесечие на тази година. Това се съобщава на уебсайта на германския автомобилен производител.

Кросоувърът Smart #5 беше показан в камуфлаж по време на тестовете, но детайли от дизайна му могат да се видят. Освен това по-рано шпионски снимки на електрическата кола попаднаха в интернет.

Новият Smart #5 има висок преден капак и дебели вертикални колони на покрива. Има оригинални светодиодни фарове и прибиращи се дръжки на вратите. Това е най-голямата кола в историята на марката: по размер може да се сравни с Tesla Model Y.

Размери на Smart #5: дължина - 4705 мм, широчина - 1905 мм, височина - 1705 мм, междуосие - 2900 мм, тегло - 2450 кг.

Интериорът на Smart #5 не е разсекретен, но характеристиките на електрическия автомобил станаха известни. Кросоувърът ще се произвежда във версии със задно задвижване с мощност 335 и 358 к.с. с. и версии със задвижване на всички колела с 579 и 638 конски сили. Максималната скорост ще бъде 200-210 км/ч.

Xiaomi представи мощна специална версия на първия си електромобил ВИДЕО

Преди това Smart #5 вече беше разсекретен

Електрическият автомобил Smart #5 ще бъде оборудван с батерия от 100 кВт∙ч, а пробегът му след зареждане ще достига 700 км. 800-волтово електрическо оборудване ще позволи колата да бъде зареждана в бърз режим за 15 минути.

 

 

 

 

Горещи

Коментирай