Напълно изменен: Представиха новия флагмански мотоциклет "Урал" ВИДЕО

  • 21.08.2021 9:50 /
  • 3525 /
  • 2
Напълно изменен: Представиха новия флагмански мотоциклет "Урал" ВИДЕО

Ирбитският мотоциклетен завод публикува видеоклип в своя канал в YouTube Ural Motorcycles, с който отбелязва представянето на новия си флагмански модел. Мотоциклетът, наречен Gear Up, ще се предлага през 2022 г. в три цвята.

Новият модел е подходящ както за каране по асфалтови пътища, така и по пресечен терен. Благодарение на новите фарове за мъгла Gear Up е способен да се движи при лошо осветление. Мотоциклетът ще се продава в цветовете Slate Grey, Bronze Atlas и Garnet Red.

Конструкцията на мотоциклета е претърпяла доста промени. По-специално, новите бутала и корекции на компресията позволиха преминаването към екологичния стандарт Euro 5.

Сред техническите промени на мотоциклета са подобрената изпускателна система, нов изпускателен колектор и изменена форма на буталата.

Новата специална версия на мотоциклет "Урал" изуми американците ВИДЕО

Gear Up се отличава и с преработена задна спирачна система с двубутални съпорти на фирмата Brembo, нова централна степенка и джанти с гуми Heidenau.

Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Цената на новия "Урал", който съответства на екологичния стандарт Euro 5, ще бъде 1 189 000 рубли ( около 13 726 евро). /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • dido
    21.08.2021 11:43
    e sory no po dobre lada niwa za tija pari
  • Охридски
    21.08.2021 20:40
    Това ''произведение'' на изкуството не Е ли ''БМВ'' от Втарата световна война и много успешно е преработено даже първите модели са едно към едно барабар със картечницата.......Също като сегашните китайци.........????