Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

 • 06.06.2019 9:20 /
 • 5955 /
 • 3
Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Всяко пътуване на мотоциклета Урал отнема поне половин час допълнително на неговите собственици от САЩ, заради показването на машината на хората по пътя и разговорите, свързани с нея. Този Урал с кош е много по-интересен от обикновения мотоциклет и до такава степен е променен, че дори някой, запознат с Урал, ще иска да разбере детайли от собственика. Дори ако той бърза. 

Авторите на тунинга са майсторите от Le Mani Moto Хари Капоне и Скот Ейвъри. Вниманието им към детайлите е просто невероятно. Те са превърнали серийния Урал от 2006 г. със задвижване на двете колела в истинско произведение на изкуството. Екипът на Le Mani Moto е демонтирал мотоциклета до рамката. Самата рамка е малко модернизирана, както и окачването. Абсолютно всички части са пребоядисани, обновени, заменени или покрити с кожа.

Киану Рийвс показа своята супер колекция от мотоциклети (ВИДЕО)

Седалката на мотоциклета, както и кошът, са покрити с телешка кожа и туид. Рамката и кошът са украсени с месингови нитове и дървени вложки, които правят мотора да изглежда много скъп, като яхта. Освен това мотоциклетът е оборудван с два фара, разположени един над друг, и ръчно изработен герб. Цилиндърът е украсен с дърворезба с надпис на руски "Сделано вручную" (ръчно изработен), а задната част на мотоциклета е напълно променена.

Вижте страхотните и бързи мотоциклети от поредицата филми "Мисията невъзможна" (СНИМКИ)

"Моята дизайнерска работа винаги се отличава с внимание към детайлите, такива като комбинациие от цветове, подбор на материали и др. Мотоциклетите напълно се проектират, а детайлите са подбрани още преди да ги разглобим. Схемата на оцветяването, изборът на кожа и текстил, подреждането на металните вложки - всички тези методи обикновено се използват в интериорния дизайн”, казва Хари Капоне./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • урал
  06.06.2019 19:41
  Няма нищо останало от уралчето
 • admin
  08.06.2019 1:28
  Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH
 • Хашим
  13.02.2020 11:58
  Грозно, грознооо...