Инцидент с "подскачащ" седан предизвика спорове в мрежата ВИДЕО

  • 02.01.2022 10:50 /
  • 760 /
  • 0
Инцидент с "подскачащ" седан предизвика спорове в мрежата ВИДЕО

От няколко дни потребителите в интернет спорят относно конкретното видео и не могат да достигнат до едно мнение за това как белият автомобил е успял внезапно да подскочи и да прелети няколко метра на две колела.

Пътят, по който се е движел седанът, е сравнително равен и скоростта не е много висока. Клипът е заснет в Ченгду, провинция Съчуан, Китай.

На видеото ясно се вижда как задната част на автомобила изведнъж се издига на метър и половина нагоре, сякаш от трамплин. След това автомобилът повдига дясната си страна и полита напред, докато за щастие на изплашената шофьорка не се блъска в стълб.

Шофьорка втрещи мрежата, ето какво направи ВИДЕО

"Автомобилът се е ударил в капак на канализационна шахта, който се е завъртял около оста си и е изхвърлил задните колела нагоре", е обяснението, дадено от един от спорещите в интернет. Никой обаче не е успял да види шахта или друго препятствие на мястото на скока.

"Преминал е през жица, която е висяла от стълб" - плахо предполага друг, но и това обяснение не изглежда убедително. Вариантите за внезапен подземен трус и магнитни бури също не са подкрепени.

Ще се наложи да изчакаме да се произнесе полицията в Чънду, която е била на мястото на странния инцидент веднага след случилото се. Те трябва да могат да разберат какво се е случило и кой е отговорен за това. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ