Шофьорка втрещи мрежата, ето какво направи ВИДЕО

  • 28.11.2021 12:50 /
  • 19220 /
  • 2
Шофьорка втрещи мрежата, ето какво направи ВИДЕО

В украинския град Одеса млада жена с Nissan Juke се е опитала да паркира и е предизвикала доста необичаен инцидент. Камера за видеонаблюдение е запечатала случилото се като кадрите са публикувани в мрежата и са станали изключително популярни.

Момичето, управляващо Nissan Juke, се е опитвало в продължение на около пет минути да паркира близо до Алеята на славата в града.

Когато шофьорката предприема поредния си опит на заден ход да заеме мястото за паркиране, тя неволно удря Infiniti FX.

В салона на бутната кола няма шофьор, но също така собственикът ѝ не е бил поставил ръчната спирачка. В резултат на това кросоувърът слиза по стълбите и се понася по Алеята на славата към паметника на Незнайния моряк.

Автомобилът е пропътувал няколко десетки метра и е спрял едва когато се е ударил в каменна плоча.

Шофьорка остави колата си на паркинг, но след това бе сащисана, защото... ВИДЕО

Жената видяла какво е направила и излязла от колата си, но нямала време да предотврати случилото се. Сега на шофьорката, провокирала с действията си  необичайното произшествие, ще й се наложи да плати за ремонта на чуждия скъп автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Аврора
    28.11.2021 20:59
    Адски куха лейка! Да не можеш да се спреш и паркираш нормално на толкова много място, да влизаш няколко пъти - все по-зле, да удариш кола ... Кой им дава книжки на тия?!
  • Причини много
    28.11.2021 21:01
    Че шофьорката е галфон е ясно,другата причина са автоматичните скорости,много бели правят,особено при по-младите шофьори.