Ето какъв е новият страхотен и бърз суперавтомобил на Дейвид Бекъм ВИДЕО

  • 17.12.2021 10:50 /
  • 8434 /
  • 0
Ето какъв е новият страхотен и бърз суперавтомобил на Дейвид Бекъм ВИДЕО

Футболната звезда, секс символ и милионер получи своя подарък за Коледа на прага на дома си.

Базовият модел Maserati MC20 в САЩ струва от 213 хил. долара, конфигуратор обаче позволява персонализиране на автомобила по вкус за допълнителни пари, а ако това не е достатъчно и клиентът не се скъпи за допълнителни разходи - може да поръча персонализиран модел от серията Fuoriserie.

Google Translator съобщава, че "Fuoriseria" е истинска дума на италиански език, която означава "промишлен продукт, който не се произвежда масово; автомобил с каросерия, която се различава от обичайния модел".

В двигателния отсек на Maserati MC20 е монтиран двигател V6 Nettuno собствена разработка на Maserati с ъгъл от 90 градуса като този на Ferrari F154. Той е съчетан с осемстепенната трансмисия Tremec с два съединителя, която дебютира в новия Chevrolet Corvette C8.

Агрегатът има мощност от 630 конски сили и максимален въртящ момент от 730 Nm при 3000-5500 об/мин. Благодарение на това суперавтомобилът ускорява до 100 км/ч от място за 2,9 секунди и достига максимална скорост от 325 км/ч.

Бившият футболист и настоящ съсобственик на два футболни клуба Дейвид Бекъм също така е почитател на скъпите и бързи автомобили и мотоциклети, а през април тази година стана посланик на марката Maserati.

В надписа към видеото в профила си в Instagram той пише: "Преди около година аз наистина разработих моето MC20 с Maserati в Италия. И колкото и да е странно, сега, когато съм в Маями, тя току-що пристигна."

Компанията Maserati позволява на своите клиенти да създадат автомобил с помощта на програмата за персонализация Fuoriserie. В дизайнерския център Maserati Centro Stile бившият футболист е работил със специалистите на фирмата върху своя MC20 Fuoserie Edition.

Вижте най-страхотните автомобили в гаражите на Скалата и Шварценегер СНИМКИ

Суперавтомобилът е изграден от монокок от въглеродни влакна и комбинация от уникални цветове: черно и розово (цветовете на неговия отбор), както и комбинация от гланцови и матови повърхности.

Дейвид Бекъм навлезе в автомобилната индустрия, ето къде инвестира ВИДЕО

Интериорът на суперавтомобила е декориран с кожа и алкантара в същата цветова гама с обширна обшивка в пастелно розово на подглавниците. В централния тунел между двете седалки има персонализирана табелка: в горната част е логото на марката, пастелно розов надпис Maserati Fuoserie, а отдолу - текстът "For David", изписан в курсив с алуминиев ефект.

Въпреки че горепосочената цена е базовата цена на Maserati MC20 за САЩ, заслужава да се отбележи, че американците са изкупили цялата квота от автомобили за страната за броени дни след началото на поръчките. Така че сега автомобилите могат да бъдат закупени след препродаване или да се изчака следващата година за поръчка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ