G-Class скача като заек, за да докаже здравината на екзотични джанти ВИДЕО

  • 06.07.2020 7:52 /
  • 1082 /
  • 1
G-Class скача като заек, за да докаже здравината на екзотични джанти ВИДЕО

Компанията Vossen сподели необичайно промо видео, демомстриращо възможностите на десетспицови джанти от лека сплав. Модерните 22-инчови джанти от линията HF-3 с нископрофилните гуми за джипове бях монтирани на триврат Mercedes-Benz G-Класа и тествани по пресечен терен.

Продуктите на Vossen си спечелиха репутацията на стилни и необичайни, като дори и джантите им за всъдеходи се съчетават с нископрофилни гуми за асвалт.

Маркетолозите при това решиха да доказат, че при необходимост джантите на Vossen са способни да издържат сериозни натоварвания и експлоатация по време на пресечен терен. 

Макар и макадамът и локвите да не са много сериозно препядствие за "Гелендвагена", попадането на частици пясък, глина и камъчета едва ли ще се размине без следа за сложната структура на дизайнерските джанти Vossen HF-3.

Запасът от здравина обаче е наличен: джипът на висока скорост прави "състезателел рали скок" на твърдия гунд и джантите не се повреждат. 

В записа G-Class е обут в 22-инчови джанти Vossen HF-3 със сиво-метален цвят, но производителят предлага джанти със същите рисунки и в размерите 19, 20, 21 и 24 инча, като е готов да оцвети продуктите си във всеки един пожелан от клиента цвят.

Стартовата цена на джанта е около 550 долара. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    06.07.2020 9:09
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/