Трагичен край: Смелчага загина при опит за рекорден скок с мотоциклет ВИДЕО 18+

  • 27.06.2021 16:50 /
  • 4950 /
  • 0
Трагичен край: Смелчага загина при опит за рекорден скок с мотоциклет ВИДЕО 18+

Известен екстремен мотоциклетист е загинал при опит да постави рекорд на Гинес за най-дълъг скок с мотоциклет - 351 фута (106,9 метра). Трагичното падане се случва в американския град Моузес Лейк, щата Вашингтон.

През 2013 г. американецът Алекс Харвил става първият човек на Земята, който преодолява разстояние от 90,5 метра, като скача с мотоциклет от една рампа на друга.

Мъжът напуска този свят само на 28 години, а месец по-рано се ражда второто му дете. Съдбовният скок на Харвил е запечатан с камера от един от присъстващите на шоуто в Моузес Лейк, където той се опитва да премине с мотора си повече от 100 метра от рампата и да счупи предишния си рекорд.

В мрежата се чудят и маят колко виновници има в тази странна катастрофа ВИДЕО

Инцидентът е шокирал и ужасил публиката на шоуто. Каскадьорът е ускорил, изкачи се е по рампата, излетял е, но не достатъчно високо и не е достигнал мястото, където е трябвало да се приземи.

Мотоциклетът на Харвил се е блъснал в препятствие и американецът е излетял през кормилото на много метри напред. Младият мъж не оцелява след получените при удара наранявания и по-късно умира в болницата.

Организаторите на събитието обещават да дарят всички приходи от трагичното изпълнение на Харвил за покриване на медицинските му сметки. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ