Той спаси много хора от пламъците като обгори силно пикапа си, но сега го очаква изненада (СНИМКИ)

  • 19.11.2018 10:50 /
  • 9260 /
  • 6
Той спаси много хора от пламъците като обгори силно пикапа си, но сега го очаква изненада (СНИМКИ)

Американец е спасявал хора по време на огромния пожар в Калифорния и надеждният му пикап е обгорял силно. Автомобилният производител, обаче, е решил да не остане настрана от събитията.

Както обикновено се случва, социалната мрежа донесе широка популярност на медицинския работник Алин Пиърс. Той просто показа на хората в какво се е превърнала колата му след няколко спасителни операции в огън в калифорнийския пожар.

В своя Instagram Пиърс показа белия пикап Toyota Tundra, обгорял от всички страни. Той също така разказа, че с тази кола той е успял да се върне два пъти в горящия град Paradise (Рай) в Калифорния, за да помогне на хората, които били останали там. По време на спасителните си операции той изобщо не мислел за колата си, но след това той много се разстроил поради факта, че сега вече няма да може да я използва.

Новият седан Toyota Corolla 2019 бе разсекретен преди премиерата (СНИМКИ)

Благодарение на социалните мрежи, обаче, историята достигна до компанията Toyota. Реакцията беше мигновена.

"Ние не се чувстваме добре да знаем, че рискувайки живота си си спасил други хора и поради това сега нямаш кола. Но не е нужно да се притесняваш за машината, за нас ще е чест да ти подарим нова", написа Toyota на Пиърс. /auto.blitz.bg

Кой е по-силен: Чък Норис или Toyota Tacoma? Отговорът е във ВИДЕОТО

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тоьота реагира правилно
    19.11.2018 12:12
    Няма по-голяма реклама за тях от тази кола минала през огъня на колела ....
  • [email protected]
    19.11.2018 20:15
    Това е реклама! Супер!
  • фсдхъиоах
    19.11.2018 20:44
    Браво на човека! Колата си е кола но живота няма цена.
  • СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - БЪЛГАРИЯ
    19.11.2018 22:33
    ПОХВАЛНО ЗА МЪЖЪТ, ДОСТОЙНО ЗА ТОЙОТА ------------------------ ВАЖНОТО Е , ЧЕ С ТОЙОТАТА Е ПОМОГНАЛА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ЖИВОТИ -------------------- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
  • Поклон
    20.11.2018 0:36
    Много смел и решителен мъж, с цената на живота си, минава през огъня, за да спаси човешки живот. Бях по работа, само на 10 мили от това градче, беше блокирано от полиция и пожарни, и въпреки разстоянието, се виждаше какъв пожар е това,ужасна работа! Похвала и за Тойота!
  • Кор за Тойота
    20.11.2018 2:36
    За реклама Тойота дават милиони долари, а тук с тая реклама, която ще им донесе милиони долара повече печалби щото е много по-впечатляваща и силна, ще се изръсят със скромните 15-20 хилядарки заводска цена!