Това е най-бюджетният кросоувър Nissan, ето каква е цената СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/tova-e-nay-byudzhetniyat-krosouvar-nissan-eto-kakva-e-cenata-snimki Auto.blitz.bg
Това е най-бюджетният кросоувър Nissan, ето каква е цената СНИМКИ

Новият компактен бюджетен кросоувър Nissan Magnite претърпя фейслифт и се продава на цени от 599 000 до 1 150 000 рупии ($7 100 - 13 700), а по-късно ще се появи в още 64 страни. Това се съобщава на официалния уебсайт на Nissan.

Четириметровият кросоувър Nissan Magnite е по-малък от Juke. Обновеният модел запазва своя атлетичен дизайн с разширени калници и къси надвеси на каросерията. Радиаторната решетка е увеличена, броните са сменени, а фаровете и светлините са обновени.

Салонът е с подобрени материали и има нов по-добър дигитален приборен панел, а топ версията има 9,0-инчов сензорен екран. Всички Nissan Magnite вече имат 6 въздушни възглавници, а по-скъпите версии са оборудвани с климатроник, круиз контрол, камери за кръгов обзор и безжично зареждане за смартфони.

Новият Nissan Magnite е оборудван с 1,0-литрови бензинови двигатели: атмосферен с 72 конски сили и 101 конски сили с турбокомпресор.

Такова BMW не сте виждали, широко е цели 3 метра ВИДЕО

В първия случай се предлага 5-степенна ръчна или роботизирана скоростна кутия, във втория - ръчна или CVT. Задвижването е изключително на предните колела.

 

Горещи

Коментирай