Спипаха да тестват електрическо BMW3 в Европа, което трябва да конкурира "Тесла"

  • 22.08.2018 8:25 /
  • 5814 /
  • 1
Спипаха да тестват електрическо BMW3 в Европа, което трябва да конкурира "Тесла"

До дебюта на следващата генерация на BMW 3-Series остават само няколко седмици. Очаква се колата да се появи на автомобилното изложение в Париж през октомври. При това се предполага, че новият баварец ще предложи нещо повече от бензинови и дизелови двигатели. 

Шпионски снимки разкриха, че наскоро прототип на Тройката е бил тестван в Европа. При това на него е имало лепенка "Тестова електрическа кола", а бъбреците на предния капак са били "затворени". Всъщност, прототипът на новата Тройка вече бе видян да се тества и рамо до рамо с  Tesla Model 3 с цел база за сравнение.

Засега от BMW категорично мълчат относно спецификациите на електрическата Тройка, която може и да не постъпи в продажба заедно със следващата генерация на третата серия, което се очаква да стане след няколко месеца. Но е известно, че самата кола е в стадии на разработка от доста време и първоначално се очакваше да бъде показана на автомобилното изложение във Франкфирт още преди година, преди да стане известно, че ще има поредно ново поколение на Тройката. 

Със сигурност, по-смислено би било изцяло електрифицираната Тройка да бъде представена на новата платформа на Трета серия, с кодовото име G20, отколкото да се започне с вече остарялата версия на BMW3, която обаче разполагаше с плъг ин хибрид версия. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Поназнайващ
    22.08.2018 22:23
    Такова чудо на ток може би ще има ефект само ако е със сребърно- кадмиев акумулатор но то ще струва много пари