Шпионска СНИМКА на интериора на най-новата Kia Sportage

  • 09.02.2021 20:38 /
  • 11602 /
  • 0
Шпионска СНИМКА на интериора на най-новата Kia Sportage

Следващото поколение на модела Kia Sportage трябваше да се появи още през първото тримесечие на 2020 година, след това премиерата бе отново отложена за април 2021 година. 

Докато чакаме премиерата на автомобила на нас ни се удава възможност да погледнем вътре в него. В най-новия Sportage могат да бъдат видени правоъгълен екран на приборите и мултимедийната система, ориентирани към шофьора. 

Тази конфигурация много прилича на таблото, представено в новия Sorento. Също така може да се забележи, че колата ще има изцяло нов волан с обновено лого.

Известно е още, че тапицерията на вратите е изпълнена в стилистиката на по-големия брат, Kia Sorento, а самите врати се отварят отвътре с изцяло нови ръчки. 

Към момента също е известно, че ще има обикновена версия с къса колесна база и издължена версия, която, най-вероятно, ще се продава само в Китай. 

Очаква се кросоувърът да има изцяло обновен външен дизайн и ново разположение на фаровете. По-рано стана известно, че линията на покрива е получила доста изразен наклон, а задната колона е станала по-тънка. 

В Спортидж ще бъде използван наскоро представената нова емблема на марката. 

Поради това, че Kia Sportage използва същите технологии, както и Hyundai Tucson, автомобилът ще има и електрически варианти, ще се появят меки, обикновени и плъг-ин хибриди, а също и изцяло електрическа версия. Класическите бензинови и дизелвои двигатели обаче ще бъдат запазени. 

КОМЕНТИРАЙ