С очите на очевидец: Грандиозното автомобилно шоу на София започна ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/s-ochite-na-ochevidec-grandioznoto-avtomobilno-shou-na-sofiya-zapochna-video Auto.blitz.bg
С очите на очевидец: Грандиозното автомобилно шоу на София започна ВИДЕО

Автомобилен салон София 2024 започна. Това е 26-то изложение в нашата столица. Този празник на автомобилите е уникален шанс за всеки, който иска лично да види бъдещето на автомобилостроенето, да се докосне до последните модели и иновативни технологии, да се запознае с най-добрите автомобили.

На старта на събитието евродепутатът Андрей Новаков взриви с думи за България

Нищо не може да се сравни с блясъка и мириса на новите автомобили, които ви очакват в залите на „Интер Експо Център”.

Всеки посетител ще може да разгледа моделите и да научи нещо повече за иновациите, които са вложени в тях. Ще бъдат представени автомобили от всички класове и размери, оборудвани с всички възможни до момента задвижвания.

В изложението участват над 35 автомобилни бранда. На тях посетителите на живо ще могат да се консултират със специалисти, да се докоснат до новите модели и дори да ги покарат.

Над 200 ще са експонатите в залите на Интер Експо Център. От тях почти 40 са чисто електрически, а над 100 разполагат с модерни и екологични хибридни задвижвания.

Едни от най-интересните автомобили, събрани в едно видео

Към 50 ще са премиерите, които ще бъдат показани пред широката публика у нас за първи път. Най-нетърпеливите фенове ще могат лично да тестват поне 120 чисто нови коли, осигурени за тест-драйв. На изложението ще могат да се видят и нови за България марки и модели.

В рамките на изложението посетителите ще могат да се възползват от най-добрите предложения за застрахователни и лизинг услуги, както и от огромното разнообразие автомобилни продукти, аксесоари и тунинг системи.

Освен новите актуални предложения от производителите, феновете на автомобилите ще могат да видят и пипнат някои уникални спортни шедьоври, като McLaren GT в една от най-скъпите си версии, Lamborghini Aventador, а и някои „масъл карс“, които нарушават сърцебиенето – Chevrolet Camaro SS, Dodge Challenger с 6.2 HEMI Supercharged V8 мотор със 717 конски сили мощност и др.

Ценителите ще могат да галят и някои супер класики от близкото и далечно минало, от които са произведени ограничени бройки, като например един от само 902-те Plymouth Barracuda от 1970 г. с V8 двигател, уникален Mercedes 300 S Coupe от 1954 г., от който са произведени едва 213 екземпляра, Mercedes 190 SL 1961 и дори произведен през 1938 кабриолет, най-популярният преди войната Mercedes 170V с двигател 1,7 и мощност 38 к.с.

За всички посетители са осигурени и куп други съпътстващи разнообразни забавления, изненади и възможности да спечелят награди, най-голямата от които е автомобил по избор.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Горещи

Коментирай