Рожденик получи любимата си кола, разпака се и обеща да се ожени ВИДЕО

  • 07.10.2020 8:45 /
  • 672 /
  • 0
Рожденик получи любимата си кола, разпака се и обеща да се ожени ВИДЕО

Стан и Шелби от Флорида живеят във ферма, отглеждат кокошки, занимават се още с коне и кучета. 

Порадаи финансови трудности на Стан преди четири години му се наложило да продаде своя Ford Truck от 1979 година. 

Той много обичал този автомобил, като цели две години го реставрирал. След продажбата обаче следите на колата се изгубили, както изглеждало, завинаги.

Мъжът при това постоянно си го спомнял с въздушка. 

Вярната му спътница в живота обаче решила да не оставя нещата така. Тя тяйно от мъжа си започнала да издирва колата и дори се присъединила към група на собственици на класически американски автомобили във Фейсбук. 

В резултат тя успяла да намери собственика на Форда и да му пише, за да му обясни ситуацията. В крайна сметка мъжът се съгласил да продаде обратно колата. 

След това жената заснела трогателен клип за социалната мрежа ТикТок. В него се вижда как суровият фермер шофира колата си към дома, както и момента, в който той вижда любимия си Форд, паркиран пред къщата му. 

Шелби му пък казва, че пикапът е отново негов, а Стан започва да плаче от щастие. След известно време, отърсвайки се от изненадата, той публикува пост в Инстаграм със снимка с любимата и коментар: "Това се случи. Ако ме познавате, знаете колко обичам този стар Форд. Шелби направи невъзможносто и ме събра отново с него. Плаках. Никой никога не е правил нещо подобно за мен. Сега ще трябва да се оженя за нея".

КОМЕНТИРАЙ