Разбиха ново Porsche за 150 хил. евро секунди след покупката ВИДЕО

  • 23.10.2020 10:20 /
  • 12405 /
  • 0
Разбиха ново Porsche за 150 хил. евро секунди след покупката ВИДЕО

Ново Porsche Taycan Turbo е катастрофирало в Турция. Електрическият автомобил на Porsche е разбит веднага след покупката, а инцидентът е записан на видео, публикувано в мрежата.

Видеото започва от момента на стартиране на движението. Porsche Taycan започва динамично ускорение,  придружено от възторжени възклицания от страна на водача.

След няколко секунди скоростта на цифровия скоростомер достига почти 200 км / ч. Бързият електромобил, чиято цена е около 150 хил. евро, обаче достига завой на кръгово кръстовище. „Състезателят“ зад волана просто не успява да намали скоростта и да промени правилно посоката - законите на физиката са много коварни, ако човек се опита да спори с тях.

Вижте зрелищното ускоряване на Porsche Taycan на самолетоносач ВИДЕО

В резултат чуваме още повече крясъци (вече не толкова възторжени), както и различни други звуци, свързани с инцидента. Видеото след това показва и разбития каменен тротоар.

Ускорете с Porsche Taycan до 260 км/ч ВИДЕО

Електрическото  Porsche Taycan Turbo е с повредена броня и най-вероятно окачването също е счупено. Също така не е ясно какви са последствията за ходовата част на скъпата кола./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ