Публикуваха първи СНИМКИ на новия BMW X3

  • 20.05.2021 10:20 /
  • 9172 /
  • 0
Публикуваха първи СНИМКИ на новия BMW X3

BMW не иска да виждате обновените кросоувъри преди официалната им премиера, но в крайна сметка това се случи.

Нова партида от бъдещите модели се сертифицира в Китай, което означава, че всяко превозно средство се появява на уебсайта на Министерството на промишлеността и информационните технологии, откъдето всъщност идват фотографиите.

Във фотобазата на Министерството на индустрията на Китай има снимки на BMW X3 и изцяло електрическия му „брат“ iX3. Става въпрос за китайските версии на двата кросоувъра, но се очаква глобалните модели да изглеждат по същия начин.

Обновените фарове и задни светлини са част от обновлението и за двата модела в средата на жизнения цикъл, а в случая с X3 xDrive30i са монтирани здрави двойни изпускателни тръби, които да заменят по-малките кръгли накрайници във версията преди промяната.

Вижте как 23-годишна девойка с BMW M3 изпревари Ferrari ВИДЕО

Очаква се обновените модели X3 и iX3 да бъдат представени някъде през юни с някои промени не само във външния вид, но и в оборудването и техническата част.

Как BMW положи началото на моделите от 3-тата серия СНИМКИ

В обновения кросоувър X3 може да се появи информационно-развлекателна система iDrive 8, както и мек хибриден агрегат. Към края на годината може да се появят и допълнителни модификации на обновените кросоувъри, включително X3 M и купето X4.

 

 

КОМЕНТИРАЙ