Представиха изумителна версия на Golf за любителите на фаст фууд (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 25.11.2018 8:50 /
  • 12477 /
  • 0
Представиха изумителна версия на Golf за любителите на фаст фууд (СНИМКИ/ВИДЕО)

Компаниите McDonald's и Volkswagen представиха първия и единствен засега автомобил в света, разработен и предназначен специално за McDrive. Построен на базата на Volkswagen e-Golf, машината е оборудвана с държачи за чаши с охлаждаща функция и подгряваща жабка, както и уникална система за регулиране на звуковата и визуалната среда.

Тази система се настройва с помощта на дисплей, разположен в конзола. Водачът може да избере цвета на фоновото осветление на салона, както и звука: музика или шум на ресторанта на McDonald's.

Уникално! Всички автомобили Volkswagen Polo BW бяха изкупени само за минута (СНИМКИ)

На вратите са инсталирани висящи маси със специални места за поставяне на пържени картофи, сос и сандвич. При интериора e използвана кожа от различни нюанси, символизиращи дърво и камък. Воланът, облегалките за глава и корпусът са декорирани с логото на McDonald's.

Volkswagen официално представи най-малкия си и достъпен кросоувър (СНИМКИ)

Volkswagen e-Golf е оборудван с електродвигател с мощност от 100 киловата (136 конски сили) и 290 Nm въртящ момент. Капацитетът на батерията е 35,8 киловатчаса. Запасът за едно зареждане е 300 километра в цикъл NEDC. От нула до сто километра в час, e-голфът ускорява за 9,6 секунди. Максимална скорост - 155 километра в час. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ