Porsche показа интериора на новата Panamera с четири екрана

  • 08.11.2023 8:54 /
  • 10630 /
  • 6
Porsche показа интериора на новата Panamera с четири екрана

Porsche разсекрети интериора на новото поколение Panamera. Третото поколение спортен автомобил ще бъде показано на 24 ноември, а в навечерието на премиерата германската марка реши да предизвика интереса към него, като покаже целия интериор.

Той е проектиран в стила на Taycan, но за разлика от изцяло електрическия модел, Panamera има четири дисплея вместо пет, като запазва някои физически контроли.

Също така с дебютът на спортната кола ще дебютира и леко актуализираното лого на Porsche, което се вижда на волана.

„Третата“ Porsche Panamera получи 12,6-инчово табло за приборите без козирка, а до него е разположен вграден централен сензорен екран и допълнителен екран за предния пътник. Долу в центъра, където Taycan има друг дисплей, има дефлектори за вентилационната система и увеличено отделение за съхранение с лъскав капак.

Мултифункционалният волан има вграден превключвател за режим на шофиране, който се показва на таблото. Head-up дисплеят може да се управлява от волана, а селекторът на скоростите също е преместен на кормилната колона, за да освободи място на централния тунел.

Четвърти екран е монтиран отзад, позволявайки на пътниците на втория ред да контролират определени функции, включително информационно-развлекателната система и осветлението.

Новата Panamera ще има версия Executive с удължено междуосие и по-просторен и комфортен интериор. Освен това за първи път спортната кола ще получи екологична тапицерия без кожа – с плат Race-Tex и Pepita.

Що се отнася до екстериора, се очакват само малки нововъведения, като модернизирана оптика и брони. Но гамата от двигатели се адаптира към по-строгия екостандарт Euro-7, като към агрегатите ще бъде добавен plug-in хибрид.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Valentines
    08.11.2023 19:21
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik
  • Някой
    09.11.2023 3:12
    Казаха ми че скоро ще сменям акумулатор, дали от панамера става, или тр да търся тайкан на части
  • заосм
    09.11.2023 13:57
    за мохер осмак търся
  • Emilia
    10.11.2023 0:10
    Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------ https://min.lc/diabexin
  • doEmilia
    10.11.2023 2:51
    Аве, Емилия, аз вече пия вече по 10 таблетки виагра, 10 диабекана, и 10 отслабвана, моля, кажи още какво тр да се пие, че то се не издържа
  • десетте
    10.11.2023 2:52
    десетте ракии ги пия по подразбиране