Откриха изоставен автосалон на BMW с много редки коли ВИДЕО

  • 10.03.2022 11:50 /
  • 14557 /
  • 0
Откриха изоставен автосалон на BMW с много редки коли ВИДЕО

Колекция от стари BMW-та и други редки автомобили, много от които често се продават на търгове за десетки хиляди долари, е открита в изоставен автосалон в Северна Испания.

Покритите с мръсотия автомобили стоят на мястото от години, след като собственикът затваря сградата и я напуска.

От време на време в мрежата се появява новина за поредната гаражна находка. Понякога се откриват дори колекции от ретро автомобили. Но този път търсачите са имали късмета да заснемат не само колекция от стари автомобили, а цял изоставен дилърски център на BMW - със склад, сервизна зона и други помощни помещения.

Съобщава се, че колоритното място е в испанския град Тарагона, близо до Барселона. Твърди се, че колекционер, след като затваря бизнеса си преди около десет години, решава да събере всичките си класически автомобили под един покрив.

Донесъл ги е и ги е оставил там до по-добри времена. Дилърският център на BMW вече е обявен за продажба, но авторите на канала в мрежата M539 Restorations успяват да проучат подробно изоставените артефакти и да заснемат 70-минутен филм, преди собствеността на мястото да бъде променена.

Като се има предвид специализацията на автосалона в миналото, не е изненадващо, че във видеото има богат избор от по-стари BMW-та. Сред тях са "тройка" с каросерия E30, "заредено" M5 от поколението E28, купе 850i (E31), представителна "седмица" 750i (E32) с двигател V12, както и дизелово комби 525td (Е34), силно покрито с птичи изпражнения.

Освен баварските модели обаче дебел слой прах скрива и автомобили от други марки - Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Citroen и дори NSU.

В полето откриха около хиляда изоставени автомобила СНИМКИ

Многобройните редки автомобили не са в много добро състояние - меко казано, но искаме да вярваме, че колекцията е в правилните ръце и ще се погрижат за изоставените автомобили. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ