Обзор на Infiniti QX70: Причините, поради които го харесват и купуват (СНИМКИ)

  • 06.12.2018 9:20 /
  • 15613 /
  • 0
Обзор на Infiniti QX70: Причините, поради които го харесват и купуват (СНИМКИ)

Визията е една от основните причини, поради която избират QX70. Стилен и модерен, масивен и спортен. Салонът на автомобила не се отличава с голямо пространство, но по отношение на дизайна и външното възприятие, интериорът е сравним с луксозните стаи в петзвезден хотел.

Infiniti QX70 се предлага с три двигателя. Обемът на бензиновите е от 3,7 литра и 5,0 литра, съответно с е 333 к.с. и 400 к.с. Ако по-рано марката Infiniti предлагаше само бензинови двигатели, то сега има и турбодизел. С обем от 3.0 литра двигателят развива 238  к.с. и осигурява ускорение от до 100 км / ч. за 8,3 сек. При 3-литровия бензинов агрегат показателят е 6.8 сек.

Големият Infiniti QX60 - комфортно пътуване за цялото семейство

Качеството и нивото на комфорт отговарят на премиум класата. Infiniti QX70 се отличава и с кожите и благородните материали. Според качествата си за управление на пътя машината прилича на уголемена спортна кола. Шофирането е удоволствие, но окачването не е особено меко, най-вече заради дисковете с голям радиус.

Както всички модели на Infinity, този кросоувър отговаря на най-строгите стандарти за безопасност. В дадения случай всъщност липсва понятието "базова конфигурация". По подразбиране Infiniti QX70 е оборудван с десетки системи за сигурност и множество възглавници. Системата за задвижване на всички колела прави шофирането по снежен и хлъзгав път удобно и безопасно.

Защо Project Black S на Infiniti може да се нарече "двоен хибрид" (СНИМКИ)

Infiniti QX70 е предназначен за тези, които искат не само да имат качествен автомобил, но и да бъдат в крак с модата. Но красотата изисква жертви, така че трябва да сте готови за по-малък багажник и по-твърдо окачване. Но пък предимствата са много повече. Заслужава да се отбележи не само страхотният външен вид и луксозен интериор, но и динамиката на ускорението и звука на двигателя. Всеки път, когато натискате педала на газта, от двигателя се чува "рев", който е като балсам за ушите.

 

КОМЕНТИРАЙ