Ново BMW за над 100 хил. долара бе разбито само 11 километра след покупката ВИДЕО

  • 12.04.2020 9:20 /
  • 18543 /
  • 0
Ново BMW за над 100 хил. долара бе разбито само 11 километра след покупката ВИДЕО

Дори и най-малките драскотини по току-що купената кола предизвикват рана в сърцето на всеки шофьор. А какво ли да кажем тогава за инцидента, който се е случил в Балтимор, щата Мериленд в САЩ. При произшествието суперседанът BMW M5 бе размазан в стълб само на седем мили (11 км), след излизането си от автокъщата.

Кадрите са публикувани в мрежата от Шахзаиб Малик, който станал случаен свидетел на инцидента. Според него катастрофата не е станала поради небрежността на собственика на новия немски спортен седан, а поради грешка на другия шофьор, който управлявал кросоувър. Той блъснал М5, която след това се ударила в бетонен стълб.

BMW M5 е получил сериозни повреди. На автомобила е разбита цялата предна част и предното стъкло. Повредена е и задната лява страна на колата (врата и крило), където вероятно е бил ударът. Въздушните възглавници са сработили.

Разгневен шофьор на BMW отмъсти на пикап с таран ВИДЕО

Всички участници в произшествието са останали живи и невредими, но за собственика на M5 това определено е бил един ужасен ден, защото колата му, съдейки по показанията на одометъра, е изминала само 11 км. Този M5 обаче несъмнено е застрахован.

Страшен драг: най-наточените комбита в света срещу BMW M5 ВИДЕО

BMW M5 е оборудван с 4.4-литров V8 туин турбо двигател. В зависимост от версията, той има мощност от 600 или 625 к.с. Ускорение от 0 до 100 км / ч - 3.3-3.4 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 км / ч, като срещу заплащане се увеличава до 305 км / ч.

Цената на BMW M5 F90 започва от 102 700 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ