Не е за вярване каква кола има този 75-г. пенсионер в гаража си ВИДЕО

  • 11.09.2022 11:50 /
  • 37137 /
  • 2
Не е за вярване каква кола има този 75-г. пенсионер в гаража си ВИДЕО

В мрежата е публикуван видеоклип с 75-годишен американец на име Бари. В нормалния си живот пенсионерът шофира спокойно своята старичка Honda Civic.

Гледайки как мъжът се мъчи да излезе от колата с помощта на бастун, е трудно да предположим, че дългогодишното му хоби е скоростта. Оказва се, че освен ежедневния хечбек Бари има в гаража си и подобрен Nissan GT-R, с който пенсионерът е отишъл на пистата на летище.

Според Бари, любовта му към скоростта се заражда преди повече от 50 години, когато за първи път вижда Porsсhe 911 да минава покрай него. През годините стремежът не е изчезнал. Точно обратното, той се оказва собственик на тунингован Nissan GT-R от 2012 г.

Най-страхотният Nissan бе официално представен ВИДЕО

След многобройни технически модификации двигателят на суперавтомобила развива 1200 конски сили. Агрегатът е оборудван с усъвършенствана трансмисия, която му позволява да се справи с мощността на двигателя.

За да изпробва възможностите на суперавтомобила, а и на себе си, Бари е отишъл до международното летище Апингтън в ЮАР, където има дълга писта. След малко подготовка пенсионерът изстиска максимума от модифицирания GT-R. По време на пробега скоростомерът на спортния автомобил показва 351 км/ч.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • hitiyo
    11.09.2022 13:21
    Така е в "Прогнилият запад" Да си живуркат в Евразията а ние на запад така
  • Мотиката
    11.09.2022 19:38
    Ако беше руски пенсионер щеше да покаже ЗАЗ-966А -Турбо.....????