Не е истина: ВИДЕО запечата как шофьор се опитва да зареди колата си с ток

  • 01.01.2022 10:50 /
  • 16214 /
  • 0
Не е истина: ВИДЕО запечата как шофьор се опитва да зареди колата си с ток

Виждали сме много видеоклипове, в които хора се опитват да заредят електромобил с бензин или дизел, но тук се случва точно обратното.

Двама подпийнали мъже се опитват да заредят своя Kia Sportage на терминала за зареждане за електромобили Ionity и в крайна сметка са повредили зарядното устройство.

Инцидентът е станал в Хърватия, вероятно в Загреб, тъй като единият от мъжете е облечен в яке със символа на местния футболен клуб Динамо. Същият мъж се разхожда из "бензиностанцията" със запалена цигара.

Всичко, което се случва, е било заснето от вградената камера на Tesla Model 3, който се зарежда на съседния терминал. Собственикът на електромобила и неговият спътник са били в колата по това време и са видели всичко със собствените си очи.

Уникално ВИДЕО: Вижте как шофьор се опитва да зареди Tesla с бензин

Наблюдавайки пияните приятели, очевидците се опитват да се обадят в полицията. Те описват ситуацията, но получават отговор от служителите на реда, който ги зашеметява: "И какво можем да направим?".

В резултат на това мъжете в Sportage напуснали зарядната клетка и потеглили. В резултат на техните действия устройството е изведено от експлоатация. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ