Мрежата е втрещена от това, което направи тази жена на бензиностанция ВИДЕО

  • 15.12.2019 10:20 /
  • 45471 /
  • 0
Мрежата е втрещена от това, което направи тази жена на бензиностанция ВИДЕО

Видеото от необичайния случай е заснето от случайни свидетели на бензиностанция в град Хюстън, щата Тексас в САЩ, информира "Дейли Мейл". 

На кадрите може да се види как жена си налива бензин в.... найлонова торбичка и я поставя на тротоара. След това, разбира се, пликчето се къса и горивото започва да излиза през дупките.

Това обаче, не спира жената и тя решава да подсили необичайната си "туба" с още една найлонова торбичка. След като внимателно завързва пликчетата, тя поставя огнеопасния си товар в багажника на колата си.

Вижте как тази жена даде урок на досаден ухажор (СНИМКИ/ВИДЕО)

Какво е накарало тази жена да използва торбички вместо туба за бензина остава загадка. Дори да не е имало в продажба подходящи съдове за горивото на бензиностанцията, в краен случай е възможно да се закупи голяма бутилка с напитка и да се налее бензинът в нея.

Няма да повярвате с какво тази жена намаза колата си заради горещината (СНИМКИ)

Освен възможността от възпламеняване, друга неприятна възможност, която вероятно е почти задължителна да се случи, е бензинът да изтече от пликчетата, което ще осигури на младата дама "страхотен аромат" в салона на автомобила./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Потребителите в мрежата са направо втрещени от постъпката на дамата. Ето и някои от коментарите: О, Боже, тя трябва да е късметлийка, ако все още е жива". "След като видях това, значи съм видял вече всичко". "Не мога да повярвам, че изобщо някой е в състояние да направи подобно нещо".

 

КОМЕНТИРАЙ