Мощен турбодвигател и богато оборудване: Представиха най-скъпия Dacia Duster СНИМКИ

  • 21.10.2022 11:50 /
  • 70207 /
  • 2
Мощен турбодвигател и богато оборудване: Представиха най-скъпия Dacia Duster СНИМКИ

На автомобилното изложение в Париж беше представена Dacia Duster Mat Edition. Новата топ версия на популярния кросоувър ще бъде пусната в продажба в Европа до края на годината. Подробности бяха разкрити на официалния уебсайт на компанията.

Новата Dacia Duster Mat Edition се разпознава по ексклузивния си матов сив цвят Comet Grey - който не се предлага за никоя друга версия на модела. Кросоувърът се отличава и със специални 17-инчови джанти и оранжеви вложки на огледалата за обратно виждане.

В облицоването на салона е използвана специална материя, а воланът е обшит с кожа. Централната конзола е оборудвана с 8,0-инчов сензорен дисплей за мултимедия и навигация. Пакетът включва още безключово влизане, сензор за дъжд, климатик и камера за задно виждане.

Вижте единствената в света лимузина Dacia Duster ВИДЕО

Най-скъпият Duster ще се задвижва изключително от 1,3-литров турбодвигател с мощност от 150 к.с., познат от Renault Arkana и новия Nissan Qashqai. Той е съчетан с шестстепенна EDC роботизирана скоростна кутия.

Не е за вярване как премина офроуд гонка между Dacia Duster и Land Rover ВИДЕО

Новият Duster Mat Edition ще бъде произведен в ограничен тираж от няколкостотин автомобила. Цената на кросоувъра ще бъде около 25 000 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • неуДачник
    23.10.2022 2:57
    Иба'маа'му и мощен мотор вее!! Цели 1.3литра, колко на комшията сенокосачката ! Ше коси, коси - истинска кола за неудачници ....кола ли рекох?
  • shadow
    23.10.2022 11:07
    Имам малка кола на 25 години и е по мощна от това недоразумение на природата.Как пък не оправиха задницата на тоя модел ,от 10 години една и съща грозна форма