Liqui Moly анонсира еротичен календар за 2019 година (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  • 23.08.2018 8:14 /
  • 7491 /
  • 0
Liqui Moly анонсира еротичен календар за 2019 година (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

В календарите на германския производител на моторни масла Liqui Moly традиционно позират голи момичета, но за поредното издание моделите все пак се наложи да бъдат облечени. А техен фон стана легендарната спортна кола DMC-12.

Миналите години календарите на Liqui Moly излизаха в две версии: условно прилична и откровена, в които момичетата или са голи, или са толкова малко облечени, че прашките и сутиена биха били сметнати за монахински одежди. Уви, тази година традицията ще бъде нарушена и бял свят ще види само по-целомъдрения календар. Снимките се състояха през изминалите дни в Германия. Мъжът със сивите коси на главната снимка ще е Рудолф Полцер, собственикът на DeLorean DMC-12, което бе избрано измежду 330 други лични автомобила, претендиращи за честта да бъдат увековечени в календара на Liqui Moly.

DeLorean придоби култов статут след снимките на фантастичната трилогия "Назад в бъдещето", а конкретният екземпляр е забележителен с това, че е принадлежал в миналото на тъмнокожия актьор и певец Сами Дейвис-младши. 

 

КОМЕНТИРАЙ