Lexus показа в Европа най-луксозния си и особен модел ВИДЕО

  • 28.05.2023 11:50 /
  • 13057 /
  • 2
Lexus показа в Европа най-луксозния си и особен модел ВИДЕО

Европейската премиера на Lexus LM се състоя в Испания. Второто поколение на най-луксозния миниван в света се появи в Европа, съобщава Motor.es.

Новият Lexus LM е луксозен "събрат" на Toyota Alphard с изчистен дизайн. 5,1-метровият миниван има огромна спирална радиаторна решетка, извита линия на прозореца и фарове с форма на дъга.

В интериора на салона са комбинирани скъпа кожа и дърво. Всички Lexus LM 2023 имат виртуален приборен панел, аудио система Mark Levinson, 14-инчови сензорни екрани отпред и отзад, както и електрически седалки на първите два реда.

Миниванът Lexus LM се предлага в стандартна седемместна версия и луксозна четириместна версия. В последния случай отзад са монтирани две отделни места с вентилация, масаж и подложки за крака.

Представиха новия Opel Corsa, автомобилът е с богато оборудване и по-модерен СНИМКИ

Преграда с 48-инчов телевизор разделя водача от пътниците, а "интелигентният" климатроник измерва телесната температура и може самостоятелно да избира оптимални настройки.

Новият Lexus LM 2023 в Европа ще се предлага изключително в хибридна версия с 250 конски сили и задвижване на всички колела. Средният разход на гориво е 7,3 л/100 км.

Това са глобите в европейските страни, ако нарушите правилата с автомобила си

LM не само е най-скъпият Lexus днес, той е и най-скъпият миниван в света. Цената на базовата версия в Европа започва от 125 000 евро, а четириместната версия ще струва поне 150 000 евро. Продажбите на минивана ще започнат през септември. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дани
    28.05.2023 13:05
    Вече може да кандидатстват за най-грозна кола на годината! Честито!
  • Еми
    28.05.2023 20:58
    Японска им работа;)