Коя автомобилна марка показа най-интересната и трогателна реклама за Коледа и Нова година

  • 29.12.2021 9:20 /
  • 534 /
  • 0
Коя автомобилна марка показа най-интересната и трогателна реклама за Коледа и Нова година

Как автомобилните марки да не се отбележат с тематична реклама в навечерието на Коледа и Нова година? Да, в западния свят има едно малко проблемче с толерантността, което се видя в редица анимациоанни сериали, например. Но автомобилните производители, въпреки това, продължават да пускат коледни реклами. Нека да ги видим и изберем най-добрата. 

Audi

Audi е избрала класическата тема - Дядо Коледа има нова шейна. Става дума за Audi RS E—Tron GT, благодарение на която елените са пуснати да си почиват в гората. 

BMW

От BMW са поканили актьора Кристоф Валц, който чака корпоративно коледно парти в щабквартирата на компанията в Мюнхен. При това ток по всевъзможни начини се опитва да избяга от него. 

Chevrolet

Компанията за снимките е наела известния режисьор Том Хупър, който е носител на "Оскар", а също така операторът Клаудио Миранда, който също има "Оскар". Дали при гледането на рекламата са ви потекли сълзи? 

Lamborghini

Компанията знае, че услугите и стоките се продават най-добре от деца, животни и ... Не е важно. Компанията е избрала дете, което е имало късмета да се позови на италианската спортна кола. 

Мерцедес пък ни разказват топла коледна приказка за забравен подарък, малко момиченце и мисис  Клаус, която скача в своята червена Г-класа, за да може подаръка да пристигне навреме при малкото момиченце.

В рекламата на Lincoln се случва коледно чудо - вали сняг там, където не трябва. 

Светлинното "секси" шоу на Tesla на фона на празнична новогодишна мелодия. Моделите на компанията се построяват така, че да изпишат S3XY, тоест SEXY.

И за накрая "Новогодишна магия от Лада". Дядо мраз с всички сили бърза да занесе подаръка на Вадик си преди коледните камбани да ударят. Естествено, момчето си мечтае за Нива. Със същата Нива дядо коледа пътува към него с пълна газ. 

 

КОМЕНТИРАЙ