Ето как изглежда идеален всъдеход Ford за края на света СНИМКИ

  • 16.04.2021 10:20 /
  • 11314 /
  • 1
Ето как изглежда идеален всъдеход Ford за края на света СНИМКИ

Специалистите от тунинг ателие могат да превърнат дори обичаен автомобил в уникално превозно средство. Ако на седаните и хечбековете им се добавя лукс и спортен стил, то всъдеходите пък стават още по-проходими и брутални.

Всеки проект се получава индивидуален, който не прилича на останалите. Някои от тях заслужават и са достойни за специално внимание.

Сред тези проекти е поръчков Ford Bronco 6x6 от американското ателие Maxlider Brothers. Специалистите по тунинг са специализирани в промяната на пикапите Ford Ranger и F-150, но този път са решили да излязат от рамките на обичайното и да създадат нещо особено.

Изборът е паднал върху новия Ford Bronco, чието търсене сега е много голямо. Производителят предлага огромен избор от аксесоари за модела, но в него няма допълнителен чифт колела. Тунерите са попълнили тази липса със своите ръце.

Подробностите за проекта защото са неизвестни, тъй като в момента се разработва. Тунинг специалистите, обаче, са показали зашеметяващи изображения. От ателието твърдят, че колата ще бъде налична за поръчка още в началото на 2022 г. на цена от 399 000 долара.

Построиха военна машина, която ще издържи атомна война (СНИМКИ/ВИДЕО)

За тази сума можете да закупите десет всъдехода в стандартната си версия. Но Maxlider Brothers са уверени, че търсенето на специалното Bronco на шест колела ще бъде силно.

Съдейки по публикуваните изображения, всъдеходът ще получи увеличен пътен просвет, подсилено окачване, мощни брони, допълнително осветително оборудване, багажник на покрива и масивни колела.

Също така автомобилът ще бъде с преработен интериор и специалистите ще инсталират затъмнени прозорци. Перфектната кола за края на света! /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    16.04.2021 15:54
    Ведмнага Песков да поръча един брой за товарищ Путин......????