Bugatti Divo интригува със силует и тийзър (ВИДЕО)

  • 23.08.2018 8:26 /
  • 2984 /
  • 0
Bugatti Divo интригува със силует и тийзър (ВИДЕО)

Френският производител разпространи поредният тийзър на своята най-нова кола. Все пак, каросерията ѝ към момента продължава да е тайна. Тя е покрита със специално покривало.  

Броени часове остана до публичната премиера на новата хиперкола на марката - Bugatti Divo ще бъде представена на 24 август в рамките на събитието The Quial, което ще се състои в Монтерей. Съдейки по разпространения тийзър, ние виждаме най-бруталната, най-екстремната Bugatti за цялата история на марката.

bugatti-divo-2

Дори и платното не може да прикрие мощния и спортен силует на новата хиперкола, макар и все още не е възможно да се разгледат детайлите от снимката. Но, по-рано разпространени снимки ни разказаха за оригиналните задни OLED-фарове, подобрената аеродинамика и разкошната изработка на салона. 

bugatti-divo-1

По-рано шефът на Bugatti Стефен Винкелман заяви, че Divo ще бъде "много притискателна сила за това, да си по-ловък и пъргав". Засега мощността на автомобила обаче остава неизвестна. Двигателят, който сигурно ще бъде същия като в Chiron, е седемлитрово куатротурбо W16. Мощността е 1 500 конски сили. При тази конфигурация Chiron ускорява до 100 километра в час за 2,5 секунди.  

Известно е още, че Divo ще струва 5 милиона евро и ще бъдат произведени само 40 бройки. Не е известно, дали тези бройки ще се смятат отделно от тиража на Chiron, от който трябва да бъдат произведени 500 коли. 

КОМЕНТИРАЙ