Бесен екшън! Жената на Илиян роди на седалката при полицейска гонка със 150 км/ч

  • 27.04.2020 8:10 /
  • 69800 /
  • 6
Бесен екшън! Жената на Илиян роди на седалката при полицейска гонка със 150 км/ч

Медицинска сестра роди в семейния автомобил Форд Фиеста, докато мъжът ѝ летял с близо 150 километра в час към родилното. 

По информация на в. The Sun, всичко е станало в британския град Бристол. Съпрузите не могли да чакат повече пристигането на линейката и тръгнали към болницата сами. 

По пътя те с висока скорост изпреварили няколко полицейски коли, а също така многократно минали и на червено. В крайна сметка полицаите хукнали да преследват дръзкия шофьор. 

Мъжът карал с почти 150 километра в час, но въпреки усилията си, той не успял да закара навреме жена си в родилното. Тя родила директно в колата, като през цялото време на "опашката им" били няколко полицейски автомобила с включени сирени и светлини. 

Упоритият шофьор и новоизпечен татко обаче спрял едва, когато пристигнал пред входа на родилното отделение на болницата. 

Той излязъл от колата с вдигнати ръце и съобщил на полицаите, че съпругата му току що е родила момиченце. 

При това двойката нямала друг избор, освен да вземе със себе си и голямата двегодишна дъщеря на семейството, защото вкъщи нямало кой да я гледа. 

Мари, която работи за болницата Саутмед в Бристол разказа: "Провеждах видео разговор с приятели, когато контракциите ми започнаха. Не мина много време и единственото, за което можех да мисля, е как да напъвам по яко.

Илиян повикал линейка, но малко след това просто се качихме в колата. Той караше много бързо. В същото време той се опитваше да успокои дъщеря ни, която седеше на задната седалка.

Тя бе в шок и не можеше да повярва какво се случваше. Очите ѝ бяха на понички. Когато бебето най-накрая излезе, аз си отдъхнах. Беше чудо, че успях да родя, докато летяхме по пътя към болницата".   

"Първо изпреварихме полицейски ван. Илиян започна да им святка с фаровете и да им бибитка, за да ни направят път. Малко по-късно минахме няколко пъти на червено и изпреварихме още една полицейска кола - тогава те започнаха да ни преследват. Илиян бибиткаше постоянно, хората да ни направят път", разказа още Мари. 

"Просто исках да стигна колкото се може по-бързо до болницата. Виждах патрулките в огледалото за задно виждане, но не ми пукаше. Мислих само за Мари и бебето", обясни поведението си Илиян, който работи като строител. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Селянин
    27.04.2020 10:52
    Човек може да излезе от село, но селото никога не може да излезе от него...
  • 1111
    27.04.2020 15:47
    Тоз Илиян май е от Столипиново тъй кат гледам.
  • astadi
    27.04.2020 21:04
    Дрън дрън че пляс!
  • Това са все
    28.04.2020 17:50
    факти преди раждането. А после съгласно заглавието?
  • Куку
    29.04.2020 7:38
    Верно сте мн прости близачи
  • Бррррррр
    29.04.2020 11:22
    и накрая полицаите ръкопляскали на циганина....