Баровец с Audi R8 Spyder взриви хейтърите в Бургас СНИМКИ

  • 15.03.2021 18:06 /
  • 17236 /
  • 0
Баровец с Audi R8 Spyder взриви хейтърите в Бургас СНИМКИ

Кабриолетът на баровец събра целия възможен хейт на бургазлии. В събота кадър на луксозното Audi R8 Spyder се появи в социалните мрежи, където разбирачи от различни възрасти и професии изказваха компетентното си мнение. Обичайно по български, има ли нещо, което Бай Ганьо не знае..., пише Флагман бг.

Моделът "R8 Спайдър" се придвижва по бургаските улици с регистрационен номер "А ХА ХА ХА", който струва скромните 7 хил. лева, показа проверка в ценоразписите на КАТ.

Цената на возилото никак не е малка, въпреки че е автомобил на 8-9 години, заради богатата характеристика под капака, стойността му е около 200-250 хил. евро. Аудито е лимитирана версия, в света има около 500 бройки.

Единият щастлив собственик е местен бизнесмен Иван Танев, който живее в предимно в комплекс "Созополис" в местността Буджака. Вероятно първият въпрос, който всеки си задава е :Откъде този човек има толкова пари, не само за автомобил, но и за тузарски номер?". 

По думите на местни жители от китното градче, богаташът се занимавал с производство на торбички и опаковки за голяма немска верига с клон у нас. 

Истината е, че колата е великолепна. Повечето от коментиращите скочиха срещу факта, че не си струва да се дават толкова пари за автомобил, в който може да седнат само двама души. Всъщност не се тревожете, собственикът има Мерцедес, с който може да вози, когото си поиска, ама вас - едва ли...

Под капака на зеленото чудовище на Иван Танев се крият скромните 570 конски сили, прави ги при 8700 об/мин. Никак не е зле, феновете на автомобилите ще разберат защо. 

А в случая  неговия натурален 5,2-литров V10 е в най-мощното изпълнение, което почитателите на Ауди познават от купето, акомпаниран от Quattro задвижване и 7-степенна кутия с два съединителя. Масата е 1770 кг, доста по-тежко от купето, например, но и това не бяха склонни да преглътнат познавачите.

"Ужас!!! В тази кола няма място за тъщата. А и гори ужасно много", "Голяма работа, дал 7 бона за номер - имал дал човека. Сега вече на кой му харесва тоя кошник - въпрос на вкус", "това хауди верно е грозно отзад реално погледнато.... но номера е готин", са само малка част от коментарите на потребителите в групата "Шофирай в Бургас". 

Все пак е важно да уточним, че това возило има ускорение от 0 до 100 за 3,3 секунди и развива скорост до 322 км/ч. За фрезованите 20-инчови джанти, няма да говорим, защото тази кола показва прецизност във всеки един аспект. 

КОМЕНТИРАЙ