Автокражба на седмицата: От черква откраднаха катафалка с покойник ВИДЕО

  • 03.03.2020 7:23 /
  • 5731 /
  • 0
Автокражба на седмицата: От черква откраднаха катафалка с покойник ВИДЕО

Миналата седмица бе извършена най-странната кражба на кола: катафалката Lincoln Navigator с ковчега и тялото в нея бяха откраднати от района на гръцката православна черква Свети Антоний в Източна Пасадина.

Медиите съобщават, че тялото е било в колата, оставена с включен двигател, докато в храма е бил внасян друг покойник. Именно тогава колата е била задигната. 

Офисът на шерифа на Лос Анджелис призова в Туитър крадецът да върне тялото. Постът стана хитов в мрежата. 

"От всичките лоши решения, които вие някога сте взимали във вашия живот, вземете поне едно достойно и върнете покойния човек и катафалката", пише в поста. 

Ковчегът с покойника обаче въобще не смутил автожадмбаза, защото той тръгнал на диво шофиране и се е возил до тогава, докато на следващия ден свидетел не съобщил, че е видял откраднатата катафалка. на магистрала. 

Полицаите от Лос Анджелис веднага започнали преследване на откраднатата кола, докато крадецът не катастрофирал с нея около 7:45 часа сутринта. 

На запис от хеликоптер се вижда, че предната част на катафалката е доста сериозно по повредена. 

Един човек е арестуван. 

"Много благодарим на добрия самарянин, който е съобщил в органите на реда, когато е видял откраднатия автомобил. Искаме да изразим нашите съболезнования на членовете на семейството на покойния, които трябваше да се сблъскат с тази трагедия", написаха полицаите. 

КОМЕНТИРАЙ