Разсекретиха салона на спортната версия на Skoda Kodiaq (СНИМКИ)

  • 26.09.2018 8:34 /
  • 1909 /
  • 0
Разсекретиха салона на спортната версия на Skoda Kodiaq (СНИМКИ)

Чешката компания продължава да създава суматоха около RS-версията на своя флагмански кросоувър. Този път чехите показаха интериора на колата. 

Премиерата на Skoda Kodiaq RS ще се състои само след седмица, на 2 октомври в Париж. Днес чешката компания публикува първите снимки на салона на новия автомобил и разказа подробности за него. 

Според думитена разработчиците, придаването на спортен дух на интериора не е лишило автомобила от практичност. Салонът е останал просторен и функционален. В базовата версия на RS влизат спорни предни седалки интегрирани подглавници. Седалките са и с алкантара. Алкантара има и по вратите. Страниците са от кожа с рисунка, наподобяваща карбон. Също така карбонови вложки има и във вратите на автомобила, както и на предния панел. 

Седалките, волана,вратите, подлакътниците и облицовката на скоростния лост са украсени в дебели червени шевове, които са кръстили в компанията Diamond-Cross (тоест, кръст от диамант, който има формата на ромб). Спортният волан е украсен от логото RS, разположено на долната списа. Задните седалки също са обвит в перфорирана алкантара, също са стилиирани с червени шевове и карбонови вложки, но формата им и тяхната функционалност, в сравнение със задните седалки на обикновения корсоувър Skoda Kodiaq, не са променени.  

Skoda Kodiaq RS също ще разполага с виртуално приборно табло, при което графиките ще се отличават от тези на обикновените версии. Педалите са с алуминиеви покрития с гумички. 

КОМЕНТИРАЙ