Не е за вярване как бесен шофьор се справи радикално с неправилно паркиран автомобил (ВИДЕО)

 • 08.02.2019 11:50 /
 • 15840 /
 • 3
Не е за вярване как бесен шофьор се справи радикално с неправилно паркиран автомобил (ВИДЕО)

Неправилно паркираните автомобили пречат не само на пешеходците, но и на собствениците на други превозни средства. Ако пешеходците се "сражават" с неправилно паркирани коли, например, с помощта на хвърляни върху тях боклуци и надраскване с ключ, то водачите действат по различен начин. Те могат просто да изблъскат колата, която ги е блокирала.

Подобен инцидент се е случи на улица Большой Васильковской в Киев. По някаква причина шофьорът на Peugeot е бил невнимателен (или просто му е било безразлично) и е блокирал изхода от паркинг.

Вижте най-потресаващия паркинг в света! (ВИДЕО)

Най-вероятно, повечето шофьори в този случай просто ще започнат да натискат клаксона или да чакат. Повечето, но не всички. На кадрите ще видите как водач на джип Toyota Land Cruiser Prado определено се е вбесил и просто избутва пежото, което го е блокирало на паркинга.

Но не всичко е толкова просто - ако се вгледате внимателно, автомобилът има теглич в задната част. С негова помощ е извършен и таранът на блокиращата машина.

Незабавна карма: Пешеходец се разгневи без причина на шофьор, но ето какво му се случи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Видеото е публикувано във Фейсбук и повечето от потребителите на социалната мрежа одобряват действията на собственика на Toyota, но някои отбелязват, че според закона на шофьора му може да бъде наложен иск за имуществени щети. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • браво
  08.02.2019 13:00
  Само поздравления за руснака !!!!
 • рассия мая радна
  09.02.2019 18:52
  Маладец
 • Ами така е...
  09.02.2019 19:11
  Когато си с Тойота и имаш теглич :) :) :)