Красиви руски студентки и роудстърът "Крим" в нов календар СНИМКИ

  • 05.03.2021 9:50 /
  • 2021 /
  • 1
Красиви руски студентки и роудстърът "Крим" в нов календар СНИМКИ

Инженерният екип BRT към Московския държавен технически университет „Бауман“, който ръководи проекта за разработването на роудстъра "Крим", е публикувал календар с художествени фотографии, на които пленителни студентки от университета позират на фона на колата, съобщават световните издания.

Не е ясно защо новината за календара за 2021 г. става достояние на обществеността едва през март, но снимките са красиви.

Припомняме, че Московският държавен технически университет „Бауман“ разработва автомобила от 2016 г. Вече са изградени два работещи прототипа.

Горещи и палави момичета от Беларус в нов стилен автокалендар СНИМКИ 18+

Двигателят на спортния автомобил е 1,6-литров бензинов с мощност от 106 к.с., заимстван от арсенала на Лада Гранта. Оформлението е със среден двигател, задно предаване.

Сега BRT, заедно с Ярославския държавен технически университет (ЯГТУ), изгражда третия работещ прототип на машината. Той ще получи подобрена задна подрамка.

Сексапилни девойки по голи гърди и строителна техника в нов горещ календар СНИМКИ 18+

Междууниверситетската студентска инженерно-технологична корпорация е създадена около проекта за роудстъра "Крим"; тя обединява 17 държавни технически университета в цялата страна. 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • пешо
    06.03.2021 8:31
    2016 е направена производството ще започне 2036