Футболна звезда продава страхотна спортна кола на цената на Toyota Camry СНИМКИ

  • 08.12.2019 9:20 /
  • 29926 /
  • 0
Футболна звезда продава страхотна спортна кола на цената на Toyota Camry СНИМКИ

В гаражите на известните футболисти понякога няма достатъчно място за нови суперавтомобили, така че трябва да се отърват от някои вече „омръзнали“ им коли.

Например белгийският футболист Венсан Компани, който дълго време беше капитан на английския клуб Манчестър Сити, е решил да се раздели с изключителния си Мустанг.

Shelby Mustang GT-C е пуснат през 2008 г. в много ограничена партида от 215 бройки, боядисани в специален цвят Grabber Orange. Допълнението - C към името показва, че тази специална версия на Mustang е създадена в известното американско студио Shelby изключително за дилъри в Калифорния.

Вижте изумителен и зрелищен дрифт с Ford Mustang на легендарната писта "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Под капака на спортния автомобил има 5-литров двигател турбо V8. Пакетът с оборудване включва и нови амортисьори, по-твърди пружини и подсилени стабилизатори за странична устойчивост.

Продават най-невероятния Ford Mustang за всички времена (СНИМКИ)

В салона внимание е привлечено от изящния лост на петстепенната механична скоростна кутия Hurst. Ако изведнъж ви омръзне шумът от двигателя, то можете да го заглушите с 1000-ватова аудио система Shaker. Последният щрих е автографът на самия Карол Шелби върху сенника от страната на пътника.

Венсан Компани е изминал на своя Mustang само 4800 км за 10 години и поради тази причина колата е в отлично състояние. Shelby Mustang GT-C се предлага на аукциона Classic Car Auctions. Очаква се приблизителната цена на машината да бъде от 32 до 37 хиляди долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ