Засукана бургазлийка прави френска любов на гаджето й, глътна спермата му и седна зад волана, но се случи голяма беля!

 • 19.01.2019 14:20 /
 • 20482 /
 • 10
Засукана бургазлийка прави френска любов на гаджето й, глътна спермата му и седна зад волана, но се случи голяма беля!

Преди дни изключително куриозен случай е шашнал бургаските ченгета. Млада и много красива дама е спряна за рутинна проверка от полицаи в центъра на града, направена й е проба за алкохол и наркотици, като полевият тест за дрога е дал положителен резултат. Пред ченгетата обаче дамата се оправдала по изключително куриозен начин – не била вземала амфетамини, но малко преди да се качи в автомобила си правила френска любов на гаджето си и погълнала семенната течност!

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

От "Дарик радио" излъчиха любопитен материал по темата, разкривайки допълнителни подробности.

На 10 януари т.г. шофьорката, чието име е Силвия Пеева се движила с лек автомобил „Фиат Пунто", когато към 1,10 часа на ул. „Митрополит Симеон“ в Бургас била спряна за проверка от полицията.

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Униформените останали озадачени, когато младата жена обяснила, че се връща от дома на приятеля си, с когото само минути по-рано се впуснали в разгорещена прелюдия към удоволствия в "хоризонтално положение".

Щедрата орална любов и последвалият бурен екстаз, до който довела партньора си, били гарнитурата в еротичното блюдо. Затова и полевият тест по слюнка дал такъв резултат.

Макар описаната сюжетна линия да присъства често в мокрите сънища на силния пол, версията й била отхвърлена.

Още повече, че подобен сценарий, полицаите вече били чували. От три други жени в рамките на месец, обявили се до една за страстни почитателки на "френския класицизъм".

По случая е образувано незабавно производство по чл. 343б, ал.3 от Наказателния кодекс, който предвижда отнемане на книжката,  дерегистрация на автомобила, до 3 г. затвор и глоба до 1500 лв.

Извън чисто криминалната нишка и пикантните подробности, случаят разбива преградите между сладострастието на любовната игра и консервативното наказателно право. И поставя на дневен ред един по-важен въпрос:

Може ли жената да носи наказателна отговорност за погълнатата семенна течност. Коментарите по темата, един от друг по ексцентрични, истинско пътешествие из света на медицината, криминалистиката, органичната химия, инженерната наука, и дори... кърменето. За еротика и интимност тук изобщо не се говори.

„Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя трябва да е здрава, така има логика, вещества от телесните течности на един човек да преминат в друг човек. Не е ясно в какъв процент става това”, коментират бургазлии.

„Зависи, ако това се повтаря многократно, защо да не отиде. Колко вещество - зависи от тръбопровода. Един може да има 1 милилитър, друг -  0,1 милилитър,  и ако тръбопровода му е голям и с достатъчно сила...както с шланговете в бензиностанциите...“, смятат други.

Юристи отправят призиви да се направи следствен експеримент, за да се установи - предават ли се наркотични вещества при орална любов. И да се провери - ще отчете ли дрегерът алкохол в кръвта на жена, чиито устни са доставили наслада мъж, прекалил със спиртните напитки.

Колегите се допитват и до медицинско лице, което е категорично, че подобна опция, е напълно възможна. 

„Всяко едно вещество, когато мине през бъбреците и се обработи, попада до всички течности, които се отделят от организма, включително и слюнката... Освен това има няколко вида метаамфетамин. Това не е чисто вещество. И трябва да се види за колко време се преработва и се появява в крайните участъци на мъжките тела, в какви нива и т.н. И и чак след това, може да се направи извод каква е първоначалната доза приета от мъжа...Все пак, за да бъде засечено с дрегер, той трябва да взел изключително големи количества. Да не говорим, че и нейния организъм  също го е преработил още веднъж. Има си нива на полуразпад”, категоричен е медицинският експерт, до когото са се допитали колегите.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • аз съм ВЕСКА
  19.01.2019 14:57
  АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЪМ НЕАДЕКВАТНА , А ТО ЗАЩО БИЛО ....
 • Директния
  19.01.2019 14:58
  Може ли да участвам в експеримента?Да дойде некой депутат да ми врътне една свирка докато си пуша козчето?
 • Пенка дълбоката
  19.01.2019 15:30
  Жената може да се оправдае че и изпражненията му е яла за да не бъде санкционирана. Преди да я санкционират нека да направят и такъв тест. Защото наркоманите разрушиха държавата. Най строги санкции и затвор за тях.
 • Пешо курестия
  19.01.2019 15:39
  Може да ми се обадят жени нуждаещи се от гълтане на сперма. Добре ще им напълня гушката и няма да им искам пари за храна, нека да разберат че и в мен има човещина.
 • поуката
  19.01.2019 15:49
  Вече жените ще знаят че когато правят свирки и гълтат спермата, не трябва да управляват автомобил. Защото ако любовника е дрогиран ще им покаже и на тях.
 • до модератора
  19.01.2019 16:21
  Заради цензурата която налагаш дано магаре да ти напълни гърлото със сперма и след това да си платиш на собственика му за храната. Това ще бъде хубав момент за филмов кадър.
 • Генка минетчийска
  19.01.2019 16:30
  Ако някоя жена водач на МПС след като прави свирка на любовника си и глътне спермата; ако уя му не е посинял то дрегера ще отчете отрицателен резултат. Тогава му благодарете за безплатната хранителна добавка.
 • кукуруку
  19.01.2019 18:18
  И колко наказания са турили на тази мастия за едно провинение,че може ли така. Ами в закона да напишат,че трябва да и се изреди и цялото областно управление на задна прашка "хватка вуйна,гръцка колесница".
 • viki
  19.01.2019 22:01
  Преработена била сперма от неговия и нейния организъм, ама може да са били повече от една свирките.При 2 или 3 орални ласки, нивото на алкохол и амфети, също може да е доста по-високо.
 • Elena
  20.01.2019 14:32
  Niy bulgarkite sme geneti4ni kurvi a ne po rojdenie ili ?????