Шофьор на товарен микробус възхити мрежата със своята маневра ВИДЕО

 • 27.11.2020 10:20 /
 • 3863 /
 • 4
Шофьор на товарен микробус възхити мрежата със своята маневра ВИДЕО

Всевъзможните енциклопедии и справочници определят дрифта като начин за управление на автомобил, като се използва контролирано приплъзване при максимално възможни за задържане на пътя скорост и ъгъл на траектория.

За да се извърши тази маневра, която е опасна не само за водача, изпълняващ трика, но понякога и за зрителите, автомобилът трябва да е със задно предаване и подсилен корпус. В същото време гумите трябва да са качествени, с повишена износоустойчивост, а мястото да е сухо и равно.

Зрелищно: Вижте как спират камионите с отказали спирачки ВИДЕО

Но какво да направите, ако в душата си се чувстваш като Доминик Торето или дори Кен Блок, но колата не е точно подходящата: вместо моден занижен спортен автомобил с 400 к.с. под капака - обикновен товарен микробус със стари гуми? А освен това асфалтът е мокър и хлъзгав след дъжда ...

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор на камион показа виртуозност, избегна сблъсък

Вижте това видео и се съгласете, че няма предел за човешката дързост и умения. Обикновен виетнамски шофьор е направил завой върху мокрия асфалт като изглеждало, че товарният му микробус още малко и ще падне настрани или ще се преобърне в насрещната лента.

Но за изненада на милиони зрители, гледали популярните кадри в мрежата, това се превърнало в умело изчислен, контролиран дрифт. След като направил завой на 180 градуса, микробусът застанал точно под навеса на магазина. Както един от потребителите споменава - влязъл е като ръка в ръкавица. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • МИГ
  27.11.2020 12:12
  А със стоката във фургона какво става?
 • SSS
  27.11.2020 15:50
  Късметът си е късмет.
 • Pedal
  27.11.2020 22:35
  oligofrena redaktor, tova ne e tovaren mikrobus
 • виждам
  28.11.2020 18:46
  Левия завой на това място е забранен