Разбиха нова спортна кола 15 минути след покупката ВИДЕО

  • 24.07.2020 9:50 /
  • 19335 /
  • 0
Разбиха нова спортна кола 15 минути след покупката ВИДЕО

Британският автомобилен YouTube блогър Pog е споделил с потребителите историята си за придобиването на новия MINI JCW GP.

Поради карантината горещият хечбек му е доставен директно у дома. Блогърът бързо го изважда от контейнера и решава да тества колата точно в двора, превръщайки го в импровизирана писта.

Първите няколко обиколки Pog преминал без инциденти, след което решил да постави собствен рекорд на обиколката. Най-доброто време, което блогърът успял да постигне, е 16,58 секунди.

Но този показател не го впечатлил и той решил да подобри резултата. Уви, опитът завърши с пълен провал. Блогърът ускорил до максимум, но изгубил контрол на мократа трева и колата се преобърнала.

Вижте как собственик разби новия си Volkswagen секунди след покупката ВИДЕО

За щастие водачът не е пострадал, но хечбекът ще се нуждае от скъп ремонт. В резултат на произшествието покривът му е огънат, предното стъкло е счупено, както и капакът, а бронята, страничните огледала и арките на колелата също са повредени. Шасито на колата обаче е оцеляло.

Брутално отмъщение: Собственик на къща разби чужда паркирана кола ВИДЕО 18+

Спортният автомобил MINI JCW GP, който е доста рядък автомобил, тъй като тиражът му е ограничен до 3000 екземпляра, е успял да измине само 23 километра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ