Брутално отмъщение: Собственик на къща разби чужда паркирана кола ВИДЕО 18+

  • 02.07.2020 10:20 /
  • 23421 /
  • 1
Брутално отмъщение: Собственик на къща разби чужда паркирана кола ВИДЕО 18+

В град Гряз, област Липецк в Русия, младежи пристигнали да отпочиват край реката и тъй като нямало свободни места за паркиране, те решили да оставят автомобила си пред портите на частната къща.

Виждайки чуждата кола, собственикът на сградата грабнал лопата и повредил с нея корпуса, както и счупил всички прозорци на машината, съобщават световните издания.

"Оставихме колата до чужда къща, без да пречим на излизането и влизането на автомобили, разказва момиче от групата туристи в мрежата. - Оставихме я там, защото всички места бяха заети, и тръгнахме ... Изминаха само 5 минути и чухме алармата и ударите".

Невиждан екшън в гората: Мечки изпочупиха всъдеходите на ловци ВИДЕО

Младите хора започнали да снимат цялата агресия, която се случва. Според техните думи, агресивният собственик на къщата даже е ударил момиче от компанията и му е счупил телефона.

О полицията в района на Липецк съобщават, че заявления в полицията са написани и от двете страни в конфликта. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Баце
    01.08.2020 14:32
    Хахаа ако искате и тук да стане така пияндурници да чупят и да нападат хора викайте за президента и протестират ште станем същата кочина не нормална като русия