Пускат американски "звяр" в Европа, ето каква е цената СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/puskat-amerikanski-zvyar-v-evropa-eto-kakva-e-cenata-snimki Auto.blitz.bg
Пускат американски "звяр" в Европа, ето каква е цената СНИМКИ

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа. Обновеният модел беше представен в Торино и скоро ще се появи на пазара в редица страни от ЕС на цена от 62 000 евро, съобщава концернът Stellantis.

Новият Ram 1500 от 2024 г. се разпознава по изменения дизайн на предна част и също така е получил многофункционална задна част на каросерията. В салона се появява нов приборен панел и голям 14,5-инчов сензорен екран в портретен формат, а срещу допълнително заплащане се предлага дисплей за пътника отпред.

Оборудването на Ram 1500 за Европа включва проекционен дисплей на предното стъкло, сензори за паркиране и камера за задно виждане. Топ версията получава камери за кръгов обзор, навигация, акустика Klipsch с 23 високоговорителя, адаптивен круиз контрол, електрическо задвижване и масажни седалки.

Основната иновация на модела са новите агрегати, които са по-икономични и екологични. Говорим за двигатели Hurricane. Базовият двигател на пикапа е 3,0-литров туин-турбо редови шестцилиндров двигател с мощност 420 к.с. и 636 Nm въртящ момент.

Вижте новата страхотна суперкола на Майкъл Джордан СНИМКИ

Предлага се и по-мощна версия с 540 к.с. и 706 Nm. Друг модел ще се предлага с 3,6-литров V6 Pentastar с eTorque хибридна технология, осигуряващ 305 к.с. мощност и 364 Nm въртящ момент.

Най-мощният двигател е инсталиран на екстремния Ram 1500 RHO с увеличен просвет, подсилено окачване и всъдеходни гуми. Ram 1500 има товароносимост от един тон, а пикапът може да тегли и 3,5-тонно ремарке.

Това е най-бюджетният кросоувър Nissan, ето каква е цената СНИМКИ

През третото тримесечие на 2025 г. на европейския пазар ще бъде пуснат електрическият автомобил Ram 1500 REV с мощност 654 конски сили, способен да измине 563 км без презареждане.

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
Ganster
преди 12 минути

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо----- https://do.my/xpro

Откажи