Екшън със стрелба като от холивудски филм се разигра при тази полицейска гонитба (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 18.11.2018 9:50 /
  • 35992 /
  • 0
Екшън със стрелба като от холивудски филм се разигра при тази полицейска гонитба (СНИМКИ/ВИДЕО)

Без специални ефекти всичко изглежда не толкова впечатляващо, както във филмите, но за сметка на това всички патрони са истински!

Полицаите от Арканзас попаднали в неочаквана престрелка на пътя, след като шофьор не спрял на подадения му сигнал. Автомобилен регистратор в полицейската кола заснел драматичния видеозапис.

Полицай Брет Томпсън от окръг Тантитаун, спрял по време на патрулиране кола заради нарушаване на правилата за движение. Зад кормилото на сребристия Saturn се намирал 29-годишният Луис Кобос-Кенобио. Вместо да спре по молба на офицера, той продължил да кара за известно време, след което спрял, излязъл от машината и открил стрелба по полицая.

Скоростен екшън: 11-годишно момче се качи в джипа на майка си и подлуди полицаите (ВИДЕО)

Томпсън откри също огън, отстъпвайки зад колата. Нападателят и полицаят обменили около 40 изстрела, но за щастие нито един от участниците в престрелката не получил сериозни наранявания. Но видеото се оказа толкова драматично, че напомня за кадри с добра игра на актьорите на големия екран.

Ослепителна красавица предложи на полицаи секс, за да не я глобяват, но после... (СНИМКИ 18+)

В края на екшън сцената ние виждаме как Луис се качва в колата си и се опитва да изчезне от мястото на произшествието. Но след няколко десетки метра той спира, сваля спътничката си от автомобила и отново натиска педала на газта. Младежът е заловен малко по-късно. Той е получил медицинска помощ в болницата, където е лекувано раненото му рамо, преди полицаите да го открият.

Сега към обвиненията за шофиране на автомобила след приемане на наркотици, Луис Кобос-Кенобио ще получи и наказание за въоръжено нападение срещу полицай. Кобос-Кенобио остава в ареста. /auto.blitz.bg

 


 

КОМЕНТИРАЙ