Уникално: Нов Land Rover за 70 000 долара бе нарязан на парчета СНИМКИ

  • 13.12.2020 10:20 /
  • 1087 /
  • 1
Уникално: Нов Land Rover за 70 000 долара бе нарязан на парчета СНИМКИ

Мебелите от автомобили и техните компоненти набира популярност. На аукциони се срещат много странни неща, които нямат аналози в света и могат да се превърнат в истинско украшение за интериора: от диван от част от корпуса или маса от двигател, до лампи, направени от бутала.

Пуснатият за продажба от британската аукционна къща Bonham's подобен продукт е може би един от най-екстравагантните. Става въпрос за оригинално бюро, основа за което е станал нов Land Rover Defender на стойност 70 000 долара.

Тази конкретна мебел е ръчно изработена от същите експерти, които са работили върху последното поколение на всъдехода.

За да създадат този екстравагантен продкт, експертите са използвали бронята, решетката на радиатора, фаровете, калниците и част от капака на истински Land Rover.

Не е за вярване, но Land Rover се сблъска с.... десантна бойна машина (ВИДЕО)

Освен това оптиката на модела е напълно функционираща и може да създаде допълнителен комфорт в стаята благодарение на няколко режима на осветление. Всички детайли са обединени с помощта на дървен плот за маса, който служи като работна повърхност.

Вижте кой победи в дърпане между Land Cruiser, Land Rover, VW Touareg и Audi Q7 ВИДЕО

Бюрото е оборудвано с USB порт и уникални вградени лампи, които проектират логото на марката на пода. Добавено е също така и удобен стол, който е направен от седалката на автомобила. Той е облицован с висококачествена кожа и оборудван с електрическо управление. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    14.12.2020 10:39
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/