Сняг и задръстване на пътя вдъхнови музиканти за истински зимен хит ВИДЕО

  • 02.12.2021 10:50 /
  • 730 /
  • 0
Сняг и задръстване на пътя вдъхнови музиканти за истински зимен хит ВИДЕО

Във Франция музиканти, блокирани на магистрала, не са се отчаяли ами са създали видеоклип, наречен Tempête de neige (Снежна буря), в който разказват за своите премеждия.

Темата в момента е актуална за много страни, така че видеоклипът, публикуван в YouTube, има вече почти от 400 000 гледания за два дни.

В конкретния случай снегът е изненадал голям брой шофьори, които останали блокирани на магистрала A89 във Франция. Но не всички са били натъжени - някои са били вдъхновени от неудобството да създадат музикално произведение.

"Винаги сме в търсене на нови теми за песни. Все още не е имало такава? Тогава нека ние да се заемем! Всичко направихме в микробуса: записите, музиката, текстовете. Наистина започна така. Искахме да предадем посланието, че в трудни ситуации, вместо да се отчайваш, можеш и да се посмееш", разказва един от изпълнителите, Давид Анри, пред France Info.

Ето точно кои песни повишават риска от катастрофа на пътя ВИДЕО

Според съобщения в местните медии, обилният снеговалеж на магистрала А89 край Тера в района на Пюи дьо Дом е предизвикал задръстване от 20 км преди дни, в нощта на неделя срещу понеделник.

200 шофьори се оказали блокирани и били принудени да прекарат няколко часа в колите си, преди службите да ги евакуират. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ