Баща купи "Форд" за 16-ия рожден ден на дъщеря си, но намери в колата бележка, заради която се просълзи (СНИМКИ)

 • 11.03.2019 5:30 /
 • 19577 /
 • 2
Баща купи "Форд" за 16-ия рожден ден на дъщеря си, но намери в колата бележка, заради която се просълзи (СНИМКИ)

За 16-тия рожден ден на дъщеря си Кевин Дюк ѝ приготвил изненада, за която всеки един тийнейджър може само да мечтае - кола. Преди да предаде автомобилът на щастливия собственик, таткото решил да почисти колата и да провери дали всичко е наред с нея.

Ford представи официално новия и променен Explorer (СНИМКИ/ВИДЕО)

Докато преглеждал автомобила, той надникнал в жабката на колата. Бил много изненадан да намери писмо там. На плика имало надпис „За новия собственик. Важна информация". Кевин започнал да чете писмото. Съдържанието му обаче го накарало да избухне в сълзи.

 

Писмото е написано от Сабрина, дъщерята на предишния собственик на Форда. Колата трябвало да бъде продадена, защото жената нямала пари. Нейната майка, леля и десетгодишна дъщеря загинали при пожар в дома им. Автомобилът бил именно на нейната майка и в деня на смъртта ѝ тя също е карала колата. 

Сабрина има много спомени, свързани с колата на майка си. Тя моли новите собственици да не се тревожат за малките вдлъбнатини по колата. Жената наистина иска новите собственици да бъдат добри хора и колата да им служи добре. "Нека задната седалка е пълна с деца. Надявам се, че това ще е на-добрата кола, която сте имали. Ако децата ви намерят биберон или бебешки играчки, тогава им кажете, че тези неща принадлежат на дете, което сега е на небето", пише жената.

Продават най-невероятния Ford Mustang за всички времена (СНИМКИ)

Жената толкова обичала тази кола, че с дъщеря ѝ измислили дори име - Силвия. Сабрина дори моли да се добави любимата ѝ кънтри музика в Силвия, особено песента „Big Green Tractor“. Това била любимата песен на мъртвата ѝ дъщеря. 

Сабрина дала всичките си пари, за да плати за трите погребения и това я накарало да продаде любимата Силвия. В заключение жената пише, че се надява някой ден да събере пари и да си купи кола. В края на писмото Сабрина пожелава щастие и доброта на новите собственици на Форд. Тя иска Силвия да ги вози още сто години.

Шофьор на пикап се опита да се измъкне от "паяк" и се превърна в хит в мрежата (ВИДЕО)

След като прочел писмото Кевин направил снимка и го публикува в профила си във Facebook. Повече от хиляда души споделили неговия пост. Сред потребителите, които четат писмото, е Тами Уоррингтън. На уебсайта www.youcaring.com тя поставила реклама с молба за набиране на средства, така че Сабрина да може да си купи колата, която е толкова скъпа за сърцето си.

Парите веднага били събрани и колата върната на бившия ѝ собственик. А Джейд, дъщерята на Кевин, получила за рождения си ден точно същия модел Форд./auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • баба
  11.03.2019 7:39
  БЛИЦ, от както си сменихте визията направо е УЖАС. Върнете стария МОЛЯ!
 • Христо Гарвалов
  11.03.2019 13:10
  Народ,пълен с противоположности,народ който се трогва от човешките проблеми и в същото време може да отиде на хиляди километри от родината си,да унищжи суверенна държава и причини смърта на стотици хиляди граждани на тази държава.