Вижте как изглежда и какво оборудване има новият Opel Frontera СНИМКИ

  • 16.05.2024 9:50 /
  • 7070 /
  • 0
Вижте как изглежда и какво оборудване има новият Opel Frontera СНИМКИ

Новият кросоувър Opel Frontera, който е наследник на Crossland, дебютира в Истанбул, Турция. Новият автомобил ще излезе на пазара това лято.

Frontera е създаден в актуалния стил на марката Opel и е получила преден панел Vizor с тесни фарове и тъмна полоса между тях. Има масивна броня, висок, атлетичен преден капак и дебели задни колони.

На задната част могат да бъдат отбелязани оригиналните светлини, спойлер на покрива, голям надпис с името на модела. Моделът се предлага в ярки цветове и стилни джанти.

Кросоувърът се предлага във версии с пет и седем места. Интериорното оборудване включва 10-инчов цифров приборен панел и мултимедийна система със същия екран.

Вижте как точно изглежда двигател на автомобил след голямо прегряване ВИДЕО

Има слот за безжично зареждане на смартфон и много други полезни функции, които подчертават семейния характер на модела.

Новият автомобил се предлага с хибридна инсталация, базирана на 1,2-литров бензинов турбо двигател, който е допълнен от електрически мотор. Общата мощност е 100 или 134 к.с.

По-късно на пазара ще навлезе Frontera Electric, която ще е оборудвана с един електрически мотор с мощност 154 к.с. Компанията не разкрива пробега след зареждане на модела. Очаква се да е около 300 км.

Станаха ясни цените на новата Skoda Octavia 2024, която вече е на пазара СНИМКИ

Цената на Opel Frontera Hybrid в Германия ще започва от 24 000 евро, а на Frontera Electric – от 29 000 евро. Очаква се новият продукт да излезе на пазара това лято. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ